Servisne informacije 18.5.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.5.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desila se jedna saobraćajna nezgoda u Vlasenici u kojoj je pričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izradi priključka na trafostanici „Čelopek I“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Čelopek IV“.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi u opštini Srebrenica: 

Na području RJ Vlasenica danas izvodiće se radovi u opštini Han Pijesak na zamjeni dotrajalih stubova na trafostanici „Džimrije“ pa će u periodu od 8:30 do 15 časova bez struje biti naselje Cvijetići.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima uz mjestimično umjerenu maglu na prevoju Han Pogled koja smanjuje vidljivost do 100 metara.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 10ºC na prevoju Han Pogled do 14ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Crkva na Đurđevgradu, infobirac.net