Servisne informacije 17.5.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 17.5.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Srebrenici, a jedno u Pilici, jedno narušavanje javnog reda i mira u Šekovićima, jedna saobraćajna nezgoda u Karakaju, u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, a u Šekovićima je jedno lice lišeno slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Zvornik“ te će u periodu od 09 do 17 časova bez struje biti kompletan grad i prigradska naselja: Kula Grad, Divič, Srpska Varoš, Šćemlija, Palučci, Bukovik, Vratolomac, Mlađevac i Meterize.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima uz mjestimično umjerenu maglu na prevoju Han Pogled koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 8ºC na prevoju Han Pogled do 12ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net