Servisne informacije 13.5.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 13.5.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, dječak i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na zamjeni dotrajalih stubova na trafostanici „Čelopek I – dom“ pa će od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Čelopek IV“.

U opštini Osmaci izvodiće se radovi na trafostanici „Čelopek IV“ te će od 07 do 17 časova bez struje biti Gornje Caparde, Osmaci, Šarci, Borogovo, Rakino Brdo, Panduri, Vrela, Sajtovići, Šeher, Kula, Zelina, Drvenice, Smiljanići, Odžaci, Kusonje, Matkovac, Kulina, Donje Caparde, Hajvazi i Mahala.

Radovi na području RJ Bratunac:  

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 6ºC na prevoju Han Pogled do 10ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net