Nastavljeni radovi na sanaciji lokanih puteva u Vlasenici

VLASENICA

Nastavljeni radovi na sanaciji lokanih puteva u Vlasenici

Na području opštine Vlasenica nastavljaju se radovi na sanaciji lokalnih nekategorisanih puteva u seoskim mjesnim zajednicama. Načelnik opštine Miroslav Kraljević danas je obišao radove u mjesnoj zajednici Simići u kojoj se trenutno izvode radovi na sanaciji putnog pravca Dragasevac-Stevanovići-Mijići-Sekulići, u dužini od 5 kilometara.

Načelnik opštine istakao je da, uprkos aktuelnoj pandemiji, sve što je obećao stanovnicima i ispunjava.
„Zbog aktuelne situacije radovi ne teku planiranom dinamikom, ali ipak je veći dio posla završen i plan je da se u ovoj mjesnoj zajednici asfaltiraju prioritetne dionice, kao i da se na kompletnom području opštine nastavi sanacija i modernizacija putne infrastrukture. U protekla dva mjeseca vidljivo je da se stanovništvo okrenulo poljoprivredi i selu, a na nama je da im obezbijedimo što kvalitetnije uslove za život i rad. Egzistencija stanovništva ruralnog područja zasniva se na poljoprivrednoj proizvodnji i, pored toga što ulažemo u razvoj poljoprivrede, nastojimo da obnovimo i izgradimo infrastrukturu kako bi našem stanovništvu omogućili ostanak i opstanak na selu“, rekao je načelnik Kraljević.

Mještani su u razgovoru sa načelnikom opštine izrazili zadovoljstvo aktivnostima koje lokalna zajednica preduzima, ističući da je putna infrastruktura bila znatno oštećena tokom vremena.

izvor: vlasenica24.info