Savremeni stil stanovanja BEXIT

MA Izdvojena ZVORNIK

Savremeni stil stanovanja BEXIT

 

Poslije duže pauze u investiranju izgradnje, kompanija „Zo-Ži“ d.o.o.  Zvornik vraća se u velikom stilu na tržište nekretnina.

 „BEXIT“, sinonim za savremeni stil stanovanja je spoj savršeno uklopljenog arhitektonskog koncepta i note komfora i udobnosti,  savremenog načina života u kome je udobnost neophodan sastojak stroge funkcionalnosti.

Višeporodični stambeno-poslovni objekat BEXIT svoje temelje postavio je u aprilu tekuće godine. Smješten u ulici Vuka Karadžića, u mirnom dijelu Zvornika, odvajen od gradske buke i vreve sa dobrom saobraćajnom komunikacijom sa magistralnim putem, pružiće budućim stanarima mogućnost za život skrojen prema njihovim potrebama.

Objekat je projektovan tako da će biti izveden sa težnjom da se maksimalno iskoriste pogodnosti lokacije i orijentacije prema jugu i istoku čime će biti  obezbijeđena potrebna osunčanost.

U okviru objekta će biti 36 najmodernijih stanova, veličine od  65 do 160 m². Stambene jedinice će biti različitih  struktura sa maksimalno iskorišćenim prostorom i prostranim balkonima koji će obilovati prirodnim svjetlom. Ono što će biti karakteristično za stambene jedinice su „Open space living“ (nepregrađen dnevni prostor stana – kuhinja, trpezarija i dnevna soba), zatim poludegažiran ulazni prostor, poseban toalet u svim stanovima iz ulaznog prostora, degažirani roditeljska soba i kupatilo, prostor za plakare u svim sobama, zatim lođe na južnoj i istočnoj fasadi sa brisolejima. Objekat će posjedovati dva nezavisna stambena ulaza i stepenišna čvora.

Pored stambenih, objekat će raspolagati i sa 23 komforna parking mjesta u podzemnim etažama koja će biti urađena po najvišim standardima sa dvije dvosmjerne kolske rampe, kao i 2 poslovna prostora u prizemlju objekta.

U sklopu objekta će biti i zajednička prostorija namijenjena za održavanje sastanaka, privatnih proslava stanara i slično, zatim prostorija namijenjana za potrebe održavanja higijene u objektu kao i izdvojena prostorija za House majstora.

Sa zelenim krovom i hortikulturom zastupljenom na nekoliko nivoa, objekat će ispuniti i uslov ekološki održive zgrade budućnosti, a svakako svojim izgledom rijetke će ostaviti ravnodušnim.

Ideja o ovoj investiciji u kompaniji „Zo-Ži“  nastala je kao odgovor na stalnu potrebu tržišta za što kvalitetnijim rješenjima u oblasti savremene gradnje. Cilj je svakako da se ponuda izdvoji po kvalitetu i pristupačnosti, za šta će garantovati sam investitor.

 

Objekat će biti sagrađen po najvećim standardima moderne gradnje, koristeći materijale najboljeg kvaliteta.

Poseban fokus će biti na visokom stepenu energetske efikasnosti jer činjenica je da su energetski efikasni objekti ugodiniji za stanovanje, jeftiniji za održavanje i dužeg su životnog vijeka.

BEXIT nudi savremeno rješenje idelno za početak porodičnog života, čemu svjedoči i do sada nezapamćena potražnja stambenih jedinica od strane mladih ljudi sa istančanim ukusom i poznavanjem značaja funkcionalnosti stambenog prostora sa svom udobnošću i komforom koji takav prostor može da ponudi.

Izaberite svoj porodični dom u skladu sa vašim potrebama i životnim stilom.

Za savremeni stil stanovanja BEXIT!

(Promo tekst)