Servisne informacije 8.5.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 8.5.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Zvorniku, jedno narušavanje javnog reda i mira u Zvorniku i jedna saobraćajna nezgoda u Milićima u kojoj je jedno lice smrtno staradalo, a dva su zadobila tjelesne povrede. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na trafostanici „Samoizbor, SPO Arena“ te će bez struje u periodu od 10 do 12 časova biti izlaz prema Areni.

Zbog radova na izradi priključka na trafostanici „Čelopek I“, u periodu od 09 do 14 časova, bez električne energije će biti izlaz prema trafostanici „Čelopek IV“. 

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Kusonje“ te će od 09 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Tadićima. 

Zbog radova na trafostanici „Drinjača II – Mijatovići“, područje kompletne trafostanice će biti bez električne energije od 10 do 13 časova.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a mjestimično umjerene magle ima na putnom pravcu Konjević Polje-Skelani.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 3ºC na prevoju Han Pogled do 7ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net