Ruskim sinhronim plivačicama ne treba bazen da bi vežbale (VIDEO)

SVIJET

Ruskim sinhronim plivačicama ne treba bazen da bi vežbale (VIDEO)

 

Čovek bi pomislio da bi nekome ko trenira vodeni sport priličan problem predstavljalo to što ne može da ode do bazena, zbog mera borbe protiv koronavirusa. Ruske plivačice, međutim, nemaju tih problema.

Svetska i evropska šampionka Varvara Subotina pokazala je da, uprkos tome što joj je pandemija koronavirusa odložila planove da uzme i olimpijsko zlato, činjenica da je zatvorena u svom domu u Moskvi ne može sprečiti da nastavi svoje treninge.

 

U živom prenosu na Instagramu za svojih 40.000 pratilaca pokazala je impresivne sposobnosti i neverovatnu gipkost, dok je stajala na glavi i polako rotirala ispružene noge za 180 stepeni.

 

Subotina nije jedina kreativna ruska plivačica za vreme pandemije koronavirusa.

Njena koleginica iz tima i petostruka olimplijska šampionka Svetlana Romašina nedavno je pokazala pratiocima na mrežama inovativni trening koji je izvela u kadi.

Sa druge strane, olimpijsku šampionku Vladu Čigirevu karantin nije odvojio od treninga, koji je demonstrirala u dnevnoj sobi.

 

U sličnom maniru, njihova koleginica i svetska šampionka u prsnom stilu plivanja Julija Jefimova nedavno je demonstrirala kako plivati na suvom, što se pokazalo još impresivnijim nego što zvuči.