Servisne informacije 23.4.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 23.4.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku te jedna saobraćajna nezgoda u Ulici Sime Perića u Zvorniku, kada je pričinjena materijalna šteta, kao i požar u Gornjoj Pilici, gdje je u porodičnoj kući smrtno staradala jedna osoba. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije na gašenju požara, na porodičnoj kući u Gornjoj Pilici i magacinskom prostoru u Karakaju .

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izradi priključka i rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Čelopek I“ te će bez struje od 09 do 14 časova biti izlaz prema trafostanici „Čelopek IV“.

Radovi na izradi prključka izvodiće se na trafostanici „Planinci“, pa će od 10 do 11 časova bez električne energije biti izlaz prema brdu.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 1ºC na prevoju Han Pogled do 4ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Intervencija u Gornjoj Pilici, Fejsbuk stranica Vatrogasci Zvornik