Servisne informacije 22.4.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 22.4.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desila se jedna saobraćajna nezgoda u Branjevu, a tom prilikom je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su tri djevojčice.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara u Karakaju.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na izradi priključka i rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Čelopek I“ te će bez struje od 09 do 14 časova biti izlaz prema trafostanici „Čelopek IV“.

Radovi na sanaciji niskonaponske mreže izvodiće se na trafostanici „Ugljari“, pa će od 09 do 11 časova bez električne energije biti izlaz prema Jovanovićima, kao i na trafostanici „Boškovići selo“, gdje će od 11 do 13 bez struje biti kompletno područje ove trafostanice. 

Na području RJ Bratunac izvode  se radovi na dalekovodu „Kravica“ pa će u terminima od 14 do 14:15 i od 17:45 do 18 časova bez struje biti područje mjesnih zajendica Kravica, Konjević Polje i Glogova.

Zbog radova na zamjeni brojila na trafostanici „Dom zdravlja“ od 13:30 do 14 časova bez struje će biti dijelovi Bratunca, odnosno ulice Petra Kočića, Svetog Save i Nemanjine.

Na području RJ Vlasenica izvodiće se radovi na dalekovodu „Vlasenica-Šekovići“ pa će u periodu od 11 do 12 časova bez električne energije biti kompletno područje opštine Šekovići. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara ima na svim putnim pravcima u regiji Birač.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2ºC na prevoju Han Pogled do 3ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net