Jedan računar poklonjen na Branjevo, drugi u Vlasenicu – ,,Prodaja računara Zvornik” uskoro u saradnji sa našim portalom nastavlja akciju

Uncategorized ZVORNIK

Jedan računar poklonjen na Branjevo, drugi u Vlasenicu – ,,Prodaja računara Zvornik” uskoro u saradnji sa našim portalom nastavlja akciju

SAMSUNG

Dva računara koja su prijatelji našeg portala ,,Prodaja računara Zvornik” danas darovala đacima slabijeg materijalnog stanja biće isporučena sutra, odnosno u petak novim vlasnicima.

Već sutra jedan računar će biti isporučen na Branjevo, dok će drugi novom vlasniku iz Vlasenice biti uručen u petak. 

Kako su nas obavijestili iz ,,Prodaje računara Zvornik” dobili su puno poziva danas i odlučili su da se potrude da nabave još računara koje će u narednim danima darovti đacima slabijeg materijalnog stanja. 

Ovim putem pozivamo sve naše čitaoce koji imaju polovne računare, monitore, tastature i ostalu računarsku opremu, a koji im nisu potrebni i skupljaju prašinu, da sve to proslijede preko našeg portala ili ,,Prodaje računara Zvornik” do đaka slabijeg materijalnog stanja.

,,Prodaja računara Zvornik” će sve vaše donirane računare osvježiti i reinstalirati, a zatim pokloniti onima koji će ih koristiti, a zbog nedostatka novca ne mogu ih priuštiti.

Nadamo se da ćemo u narednih nekoliko dana obradovati još neke đake, a naš portal će se uključiti u ovu akciju.

infobirac.net