Servisne informacije 15.4.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.4.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježene su dvije saobraćajne nezgode, jedna u Jošanici, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, i jedna u Zvorniku, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će se izvoditi radovi na izradi priključka i rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Čelopek I“ te će od 09 do 14 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Čelopek IV“.

Od 10 do 14 časova izvodiće se radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje II“ pa će u navedenom terminu bez električne energije biti izlaz prema rijeci. 

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po djelimično suvim i mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -5ºC na prevoju Han Pogled do 2ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net