Servisne informacije 11.4.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.4.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Skočiću, tri narušavanja javnog reda i mira, dva u Srebrenici, a jedno u Bratuncu, te dvije saobraćajne nezgode u Karakaju u kojima je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, zabilježena su tri požara, u Skelanima, Srebrenici i Milićima, a dva lica, u Srebrenici i Zvorniku, su lišena slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervancije na gašenju požara u Kiseljaku i Križevićima.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 4ºC u višim do 6ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net