Servisne informacije 10.4.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 10.4.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desila se jedna saobraćajna nezgoda u Tabancima u kojoj je pričinjena materijalna šteta.  

U istom periodu nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira .

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervancije na gašenju požara u Pilici i Kamenici.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će se izvoditi radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Donja Kamenica“ pa će u periodu od 10 do 13 časova bez električne energije biti izlaz prema Đevanju.  

Zbog radova na na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Ada“, od 09 do 12 časova bez struje će biti izlaz prema bolnici.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi u opštini Srebrenica, na zamjeni stuba na dalekovodu „Srebrenica“, te će u periodu od 10 do 14 časova bez električne energije biti Pećišta, Potočari škola, Demirovići, Kalemci, Gostilj i Gniona.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2ºC u višim do 4ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net