Trenutno: Veliki požar na deponiji u Karakaju (FOTO, VIDEO)

MA Izdvojena ZVORNIK

Trenutno: Veliki požar na deponiji u Karakaju (FOTO, VIDEO)

 

Na divljoj deponiji u Karakaju danas je izbio požar. Ekipe Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika i u drugoj smjenu pokušavaju da ga stave pod kontrolu.

 – Nakon što smo dobili prijavu da gori divlja deponija u Karakaju naše ekipe su izašle na teren. Po dolasku je zatečen požar koji je zahvatio veliku površinu te on još uvijek traje. U prvoj smjeni, u gašenju požara, učestvovala su dva vozila i šest vatrogasaca, a trenutno je na terenu druga smjena koja gasi požar sa tri vozila i sedam vatrogasaca. Pripadnici Službe PVJ Zvornik tokom cijelog dana daju sve od sebe da požar stave pod kontrolu – istakli su iz PVJ Zvornik i dodali da su pretpostavke da se radi o namjernom paljenju.

Kako su napisali na zvaničnoj Fejsbuk stranici Službe PVJ Zvornik po кo zna кoji put poкazali smo da smo sami sebi najveći neprijatelji jer uzroкujući ovaкve požare ozbiljno narušavamo našu oкolinu кao i zdravlje pripadniкa PVJ Zvornik. Pored ovakvog neodgovornog ponašanja pojedinaca virus korona nam je suvišan.

(infobirac.net)