Centar za međunarodnu javnu politiku iz Beograda nudi pomoć državljanima BiH u Srbiji

REGIJA BIRAČ REGION SVIJET

Centar za međunarodnu javnu politiku iz Beograda nudi pomoć državljanima BiH u Srbiji

 

Centar za međunarodnu javnu politiku sa sjedištem u Beogradu obratio nam se saopštenjem za javnost u kome se istuču da nude pomoć i informacije svim stanovnicima Bosne i Hercegovine koji se nalaze u Srbiji.

U saopštenju stoji:

„Centar za međunarodnu javnu politiku sa sjedištem u Beogradu obavještava sve građane Bosne i Hercegovine koji se nalazi na teritoriji Republike Srbije da se mogu obratiti za bilo koju vrstu pomoći ili informacije na kontakt dežurnog kol centra (00381) 69/400-33-22 ili na mejl adresu office@cmjp.rs.

Naši volonteri, koji dežuraju 24 časa dnevno, će u najskorijem roku pronaći način da obezbijede informacije i pomoć koja je potrebna svim državljanima BiH na teritoriji Republike Srbije.

Ovim putem vas obavještavamo da su naši timovi na raspolaganju svim ugroženim građanima kao i svim nadležnim institucijama Republike Srbije. Kao mladi, obrazovani ljudi i akademski građani, čiji timovi su prošli kroz interne obuke za ovakve situacije, osjećamo dužnost za preduzimanjem svih neophodnih mjera za suzbijanje nastalog problema“, stoji u saopštenju.

(infobirac.net)