Servisne informacije 4.4.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 4.4.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena je jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Čelopeku.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika su, pored aktivnosti na redovnom pranju i dezinfekciji gradskih ulica, imali tri intervencije, u Srpskoj Varoši i Križevićima na gašenju šumskih požara i u naselju Grobnice kada su intervenisali zbog zapaljenog smeća.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -1ºC u višim do 3ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net