Volonterski servis u Zvorniku na usluzi građanima od 8 do 18 časova

ZVORNIK

Volonterski servis u Zvorniku na usluzi građanima od 8 do 18 časova

 

Tokom jučerašnjeg dana Volonterski servis u Zvorniku je imao 15 intervencija, a volonteri su pomagali u punjenju paketa za socijalno ugrožene. 

– U Crvenom krstu na punjenu paketa učestvovalo je šest volontera, a taj posao je nastavljen i danas. Pored toga imali smo 15 poziva građana uglavnom iz gradskog jezgra, ali bilo je poziva i iz prigradskih naselja. Sve smo uspješno obavili na zadovoljstvo građana kojima je bila potrebna pomoć. Naravno da je zadovoljstvo i naše, jer smo tu dobrovoljno da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna  – rekao je volonter Veljo Tijanić.

Pored redovnih aktivnosti na pomoći građanima i Crvenom krstu, volonteri su učestvovali u formiranju karantina za sve one koji ne poštuju samoizolaciju. 

Karantin je formiran u Studentskom centru Zvornik i ukupno je postavjeno 30 ležajeva. U ovoj akciji je učestvovalo 12 volontera koji su kompletirali taj karantin – istakao je Tijanić.

Volonterski servis je na usluzi građanima Zvornika od 8 do 18 časova, a jedino nedeljom volonteri rade od 8 do 17 časova.

Broj telefona volonterskog servisa je 066/013 – 606 i u funkciji je od 8 do 18 časova.

infobirac.net