Servisne informacije 24.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 24.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Vlasenici i jedna saobraćajna nezgoda u Križevićima, kada je pričinjena materijalna šteta.  

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju u Gornjoj Kamenici gdje je, uz raniju asistenciju mještana, ugašen požar u podrumskim prostorijama porodične kuće u privatnom vlasništvu. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Na putnim pravcima Caparde-Karakaj, na prevoju Crni vrh, Milići-Skelani, i Tišča-Donje Caparde ima mjestimično snijega na putu, bez leda, u visini do 2 cm. Na putnom pravcu Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled na kolovozu ima snijega do 3 cm, bez leda. 

Na ostalim saobraćajnicama regije Birač na kolovozima nema ostataka snijega ni leda. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -7ºC na prevoju Han Pogled do -1ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net