Pod zdravstvenim nadzorom u Vlasenici 127 osoba

VLASENICA

Pod zdravstvenim nadzorom u Vlasenici 127 osoba

 

Trenutno je na području opštine Vlasenica je 127 lica pod nadzorom, potvrdila je direktorica Doma zdravlja Vlasenica Jagoda Petrović i dodala da nije zabilježen nijedan slučaj pojave korona virusa u Vlasenici.

 – Sva ova lica ili imaju rješenje ili će dobiti rješenje opštinskog sanitarnog inspektora o samoizolaciji. Moram napomenuti da su svi oni dobrog zdravstvenog stanja i preporučujemo onima koji dolaze u Vlasenicu iz područja pogođenih virusom korona, da se obavezno jave dr Gordani Krstić na broj tel. 065/592-115 i da dobiju preporuke, koje se uglavnom odnose na samoizolaciju koja podrazumijeva izolaciju u posebnoj prostoriji i odsustvo kontakta sa članovima porodice ili drugim ljudima. Ono na šta treba da obrate pažnju jeste da li imaju temperaturu ili nekih drugih simptoma i da u tom lsučaju kontaktiraju doktorku Krstić da dobiju preporuku – kaže direktorica Petrović.

 – Inače Dom zdavlja i dalje radi u skladu sa vanrednim okolnostima, radimo i za hitne slučajeve a oni koji žele redovnu terapiju to rade putem telefona. Ako se osjećaju loše onda dolaze u dom zdravlja – kaže Petrovićeva.

Broj telefona na koji možete kontaktirati Dom zdravlja Vlasenica ako dolazite iz područja ugroženih korona virusom :

dr Gordana Krstić 065 592 115

056 733 468

056 736 412 – služba porodične medicine

ili 056 733 716 – računovodstvo.

(Izvor: magic.ba)