Servisne informacije 20.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 20.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Bratuncu, dva narušavanja javnog reda i mira, u Osmacima i Bratuncu, te jedan požar na stambenom objektu u Šekovićima.   

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su  pet intervencija na gašenju požara. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na zamjeni stuba kod trafostanice „Tršić II“ pa će u periodu od 09 do 11 časova bez struje biti Ovčarevac. 

Od 10 do 12 časova izvodiće se radovi na dalekovodu „Kula grad“ te će u navedenom terminu bez električne energije biti Kula Grad.

Na trafostanici „Ora i vojska“ izvodiće se radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže pa će bez električne energije u periodu od 09 do 13 časova biti izlaz prema Ulicama.  

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -2ºC u višim do 4 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net