Servisne informacije 19.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 19.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira u Šekovićima te dvije saobraćajne nezgode, u Zvorniku, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, i u Milićima, kada je pričinjena materijalna šteta.  

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na niskom rastinju na Šćemliji. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Donja Kamenica“ pa će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Đevanju. 

Od 10 do 12 časova izvodiće se radovi na dalekovodu „Kula grad“ te će u navedenom terminu bez električne energije biti Kula Grad.

Na području RJ Bratunac izvodiće se radovi u opštini Srebrenica, na trafostanici „Gostilj“ pa će bez električne energije od 10 do 13 časova biti Gostilj.  

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -2ºC u višim do 0 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net