Servisne informacije 18.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, u Vlasneici, Zvorniku i Bratuncu, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na objektu u Križevićima. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje I“ pa će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Avramovićima. 

Na području RJ Bratunac od 09 do 11 časova radiće se na ugradnji brojila za daljinsko očitavanja na trafostani „Dom zdravlja“ te će u tom terminu bez struje biti dijelovi ulica Svetog Save, Nemanjine i Petra Kočića.

Radovi će se izvoditi i u opštini Srebrenica, na trafostanici „Gostilj“ pa že bez električne energije od 10 do 13 časova biti Gostilj.  

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -2ºC u višim do 0 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net