Servisne informacije 17.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 17.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Jardanu, dvije saobraćajne nezgoda sa matrijalnom štetom u Čelopeku i Pađinama, te tri požara na niskom rastinju, dva u Srebrenici i jedan u Kamenici. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su četiri intervencije, dvije u Kamenici, a po jednu u Glumini i gradskoj zoni Zvornika. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje I“ pa će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Avramovićima. 

Od 09 do 13 časova radiće se na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanicma „Ora“ i „Vojska“ te će u tom terminu bez električne energije biti izlaz prema Ulicama. 

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -2ºC u višim do -1 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net