Servisne informacije 16.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 16.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su četiri krivična djela, dva u Zvorniku i dva u Srebrenici, pet narušavanja javnog reda i mira, četiri u Osmacima, a jedno u Gornjem Šepku, te dvije saobraćajne nezgode, u Čelopeku, kada je pričinjena materijalna šteta, i u mjestu Kula, u opštini Osmaci, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su tri intervencije na gašenju šumskih požara, u Gornjoj Pilici, Potočarima i Križevićima. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -3 ºC na prevoju Han Pogled do -1 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net