Fizički napao i nanio tjelesne povrede konobaru u Hotelu „Vidikovac“

CRNA HRONIKA ZVORNIK

Fizički napao i nanio tjelesne povrede konobaru u Hotelu „Vidikovac“

 

Policijskoj stanici Zvornik, 15.3.2020. godine, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u mjestu Divič, grad Zvornik, lice inicijala S.N. iz Zvornika, fizički napalo lice M.S. iz Zvornika, nanijevši mu tjelesne povrede.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Zvornik. Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici PS Zvornik su pronašli i lišili slobode lice S.N. Preduzimajući mjere i radnje na dokumentovanju ovog događaja, policijski službenici su utvrdili da je osumnjičeni, u toku prethodnog dana, putem telefona slao prijeteće poruke oštećenom.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Tjelesna povreda“. 

Kako smo nezvanično saznali, konobara je fizički napao Salih Nožinović (1979) koji je odranije poznat policiji zbog istih krivičnih djela, ali i nasilničkog ponašanja, te je zbog istih djela od 2014. do danas protiv njega podnijeto više izvještaja nadležnim tužilaštvima. 

(infobirac.net)