Servisne informacije 15.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 15.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, u Zvorniku i Bratuncu, tri narušavanja javnog reda i mira, u Milićima, Šekovićima i Bratuncu, te dvije saobraćajne nezgode u Bratuncu u kojima je pričinjena materijalna šteta. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na pomoćnom objektu sa štalom u Boškovićima. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 0 ºC na prevoju Han Pogled do 7 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net