Servisne informacije 13.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 13.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Zvorniku i jedan šumski požar u Šekovićima.  

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice imali su jednu intervenciju na gašenju šumskog požara u Lokanju.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Kula grad-sela“ te će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti Kula Grad.

Na dalekovodu „Roćević“ danas će se izvoditi radovi na priključivanju nove trafostanice pa će od 11 do 12:30 časova bez električne energije biti potrošači u Roćeviću.

Od 10 do 12 časova će se izvoditi radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje I“ pa će bez struje u tom terminu biti izlaz prema Avramovićima.

Radovi će se izvoditi i na izradi priključka na trafostanici „Kitovnice“, te će od 11 do 12 časova bez struje biti izlaz prema groblju. 

Od 10 do 12 časova izvode se radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanicama „Ora“ i „Vojska“ pa će u tom terminu bez električne energije biti izlaz prema plinskoj podstanici.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Polom“ te će u periodu od 11 do 12 časova bez struje biti Polom.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 1 ºC na prevoju Han Pogled do 7 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net