Servisne informacije 12.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Kula grad“ te će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti Kula Grad.

Od 10 do 12 časova će se izvoditi radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Zelinje I“ pa će bez električne energije u tom terminu biti izlaz prema Avramovićima.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Donja Kamenica“, te će od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Đevanju. 

Od 10 do 11 časova izvode se radovi na izmještanju mjernog mjesta na trafostanici „Mirjam“ pa će u tom terminu bez električne energije biti izlaz prema preduzeću „Zo-Ži“.

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na ugradnji brojila na daljinsko očitavanje na trafostanici „Dom zdravlja“ te će u periodu od 09 do 13 časova bez struje biti dio ulica Svetog Save i Nemanjine.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2 ºC na prevoju Han Pogled do 4 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net