Sistematski pregledi djece 2014. godišta odgođeni do daljnjeg – odgođene radionica u biblioteci i probe „Zvončića“

ZVORNIK

Sistematski pregledi djece 2014. godišta odgođeni do daljnjeg – odgođene radionica u biblioteci i probe „Zvončića“

 

Sistematksi pregledi djece 2014. godišta u zvorničkom Domu zdravlja, koji su bili zakazani za sutra 12. i prekosutra 13. marta, su otakazani do daljnjeg, potvrđeno je iz ove ustanove.

– O novom terminu sistematskog pregleda roditelji će biti blagovremeno obaviješteni – saopštili su iz Doma zdravlja.

Istovremeno, u dvije zvorničke srednje škole otkazani su humanitarni koncert, akcija darivanja krvi, posjeta Sajmu automobila, a sve školske sportske sale su zatvorene za korištenje kako privatnim licima tako i klubovima. Suspendovana su i sva opštinska, regionalna i republička takmičenja učenika osnovnih i srednjih škola koje organizuje Republički pedagoški zavod.

Otakazana je i najavljena radionica za djecu u Narodnoj biblioteci u Zvorniku, a svoje probe do 30. marta otakazao je i Dječiji hor Doma omladine „Zvornčići“.

Iz zvorničkih zdravstvenih ustanova dobili smo potvrdu da nijedno lice nije upućeno na testiranje od korona virusa, a u saradnju sa Zavodom za zaštitu zdravlja RS obezbijeđen je određeni broj testova. U zvorničkim apotekama već dva dana nema maski, a kako su nam saopštili u ovim ustanovama sve zalihe su bukvalno planule za nekoliko dana.

(infobirac.net)