Servisne informacije 11.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, u Zvorniku, Tršiću i Bratuncu, te jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku, u Ulici Patrijarha Pavla, kada je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, jedno lice u Šekovićima je lišeno slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Kula grad“ te će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti Kula Grad.

Od 10 do 12 časova će se izvoditi radovi na trafostanici „Zelinje I“ pa će bez električne energije u tom terminu biti izlaz prema Avramovićima.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Zekići“, te će od 10 do 12 časova bez struje biti izlaz prema Božićima. 

Od 10 do 11 časova izvode se radovi na trafostanici „Liješanj II“ pa će u tom terminu bez električne energije biti izlaz prema Jovanovićima.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -3 ºC na prevoju Han Pogled do 2 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net