Saradnja Gradske uprave Zvornik i Narodne skupštine izuzetno dobra

ZVORNIK

Saradnja Gradske uprave Zvornik i Narodne skupštine izuzetno dobra

 

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović razgovarali su danas u Zvorniku o saradnji lokalne samouprave i Narodne skupštine, o radu lokalnog parlamenta, te o situaciji vezanoj za virus korona.

Čubrilović je istakao da Zvornik ima sreću da se na njegovom čelu nalazi privrednik koji je ušao u rješavanje problema koji intersuju građane, čovjek koji je znao da nađe i koji je našao partnere sa kojima ima stabilnu skupštinsku većinu.

 – Zaista je zadovoljstvo da su ovdje sjednice skupštine toliko dobro pripremljene da ne traju duže od sat vremena i ta efikasnost koja je postignuta na lokalnom nivou trebalo bi da bude uzor i drugim lokalnim zajednicama, pa i većim parlamentima, da racionalnije koriste vrijeme u cilju efikasnijeg rada – naveo je Čubrilović.

Gradonačelnik Stevanović je istakao da izuzetno cijeni Čubrilovića i njegov dosadašnji rad i kao ministra u Vladi Republike Srpske i kao predsjednika Narodne skupštine.

 – Naša dosadašnja saradnja je bila odlična i očekujemo da tako bude i ubuduće, a na dobrobit svih naših građana – rekao je Stevanović.

(Izvor: gradzvornik.org)