Servisne informacije 10.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE ZVORNIK

Servisne informacije 10.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo u Zvorniku, jedna saobraćajna nezgoda u Glumini, kada je pričinjena materijalna šteta, te jedan požar na pomoćnom objektu u Bratuncu.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ nije bilo porođaja. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Kula grad“ te će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti Kula Grad.

Od 09 do 14 časova će se izvoditi radovi na dalekovodu „Uzovnica“ pa će bez električne energije u tom terminu biti Srpsko Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik i Perunika.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi u opštini Srebrenica, na dalekovodu „Srebrenica-Potočari“, te će od 09 do 11 časova bez struje biti svi potrošači koji se napajaju električnom energijom preko DV 10 kV Srebrenica.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -3 ºC na prevoju Han Pogled do 4 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net