Servisne informacije 9.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa nije bilo evidentiranih krivičnih djela, niti narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Kula grad“ te će u periodu od 10 do 12 časova bez struje biti Kula Grad.

Od 10 do 13 časova će se izvoditi radovi na rekonsktrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo II – Borići“ pa će bez električne energije u tom terminu biti izlaz prema Kosovači.

Zbog izmještanja mjernog mjesta koje se napaja sa trafostanice „Liješanj II“, od 10 do 11 časova bez struje će biti potrošači na izlazu prema Jovanovićima.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Han Pijesak, odnosno izrada priključka na trafostanici „Han Pijesak VI“ te će od 09 do 13 časova bez struje biti ulice Cara Dušana, Aćima Babića, Svetosavska i dio ulice Srpske vojske.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -3 ºC na prevoju Han Pogled do 4 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net