Proslava Dana žena Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Zvorniku (FOTO)

ZVORNIK

Proslava Dana žena Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Zvorniku (FOTO)

 

Za svoje članice Gradski odbor Ujedinjene Srpske iz Zvornika organizovao je zabavu povodom 8. marta, Dana žena. Proslavi je prisustvovao i zamjenik ministra civilnih poslova BiH i predsjednik GO US Zvornik Siniša Ilić, koji je ženama čestitao praznik i uručio prigodne poklone.

 – Sve dame, naše članice, su aktivno uključene u sve organe stranke i ovo je prilika da im se zahvalimo za energiju koju pružaju u našem radu. Žena je stub porodice, osnovne ćelije društva i imamo odličnu organizaciju žena unutar partije. Još jednom se zahvaljujem svim damama, našim članicama, na njihovom zalaganju, a Ujednjena Srpska je poznata kao partija gdje su žene zastupljene na različitim funkcijama, počevši od ministra prosvjete Natalije Trivić, poslanice Mirele Kajkut Zeljković i drugih – istakao je Ilić i dodao da spremno dočekuju predstojeće lokalne izbore te da su jedna od najbrže rastućih stranaka u Srpskoj.

Anja Mitrović, predsjednik Aktiva žena u Zvorniku, zahvalila se rukovodstvu Gradskog odbora što je pružilo mogućnost svim damama da obilježe Dan žena.

 – Drago mi je da žene u Ujedinjenoj Srpskoj imaju mogućnost da aktivno rade i napreduju u stranci koja jača iz dana u dan – rekla je Mitrović.

Karanfili za sve Zvorničanke

Članovi Aktiva mladih Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Zvornik na čelu sa predsjednikom Milenkom Božićem, danas su uljepšali dan svojim sugrađankama tako što su im povodom Međunarodnog dana žena podijelili 50 karanfila na platou ispred Кasine.

 – Ovim putem, naši omladinci su pokazali neizmjernu ljubav prema pripadnicama ljepšeg pola jer, kako kažu, svijet ne bi bio isti bez naših majki, sestara i prijateljica – istakli su iz Ujednjene Srpske.

(infobirac.net)