Brutalno pretukli muškarca: U Vlasenici uhapšeno devet lica

VLASENICA

Brutalno pretukli muškarca: U Vlasenici uhapšeno devet lica

 

Devet osoba je uhapšeno danas u Vlasenici zbog sumnje da su pretukli R. K. iz tog grada, a koji je zadobio teške povrede, potvrđeno je za Srpskainfo u PU Zvornik.

Policijskoj stanici Vlasenica, noćas oko dva časa iza ponoći prijavljeno je da su u Vlasenici, nepoznate osobe fizički napale oštećenog, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

– Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, odakle je upućen na Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje – rekao je za Srpskainfo portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

On je dodao da preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska počinilaca, policijski službenici su isti dan identifikovali i lišili slobode devet osoba koje se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Uviđaj na licu mjesta su izvršili policijski službenici PU Zvornik u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

– U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, a sve dalje aktivnosti preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – dodao je Bobar.

Prema nezvaničnim informacijama prvo je došlo do svađe između pretučenog i napadača u jednom ugostiteljskom objektu.

– Kada je oštećeni krenuo kući oni su ga stigli i pretukli. Po prijavi odmah je na teren izašla policija i veoma brzo identifikovala i pohapsila napadače – rekao je izvor Srpskainfo.

(Izvor: srpskainfo)