Servisne informacije 6.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 6.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku i tri saobraćajne nezgode, jedna u Donjem Šepku, kada je povrijeđen pješak, i dvije u Zvorniku, kada je pričinjena materijalna šteta.  

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na zapaljenom dimnjaku u porodičnoj kući u naselju Fetija.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije djevojčice. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Sahanići“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Gušterima. 

Od 08 do 14 časova izvodiće se radovi na dalekovodima „Kamenica-Petrovići“ i „Kula grad-sela“ pa će u navedenom terminu bez električne energije biti Čitluk i Kula Grad.

Zbog radova na izmještanju mjernog mjesta na trafostanici „Liješanj 2“ u periodu od 10 do 11 časova bez struje će biti izlaz prema Jovanovićima.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 3 ºC na prevoju Han Pogled do 4 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net