Servisne informacije 5.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Srebrenici te četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u Jošanici, Drinjači, Novoj Kasabi i Glumini.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo II“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Kosovači. 

Od 10 do 12 časova izvodiće se radovi na izradi priključka na dalekovodu „Drinjača II“ pa će u navedenom terminu bez električne energije biti Sopotnik i Zelinje.

Na području RJ Bratunac danas se izvode radovi na sanaciji dalekovoda  „Polom“ te će u periodu od 09:30 do 12 časova bez struje biti Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Osamsko, Dubravice i Polom. Radovi na sanaciji dalekovoda „Suha“ izvodiće se, takođe, od 09:30 do 12 časova pa će u tom terminu bez električne energije biti Suha, Burnice, Simići, Borkovac i Obala. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Poseban oprez se savjetuje vozačima na dionici puta Vlasenica-Luke zbog jake magle koja smanjuje vidljivost do 30 metara. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -3 ºC na prevoju Han Pogled do 0 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Magla – ilustracija, infobirac.net