Servisne informacije 4.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 4.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, u Zvorniku, Bratuncu i Srebrenici, jedno narušavanje javnog reda  i mira u Bratuncu i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom na području Milića. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo – Borići II“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Kosovači. 

Od 10 do 11 časova izvodiće se radovi na izradi priključka na trafostanici „Meterize II“ pa će u navedenom terminu bez električne energije biti izlaz prema „Vezionici“.

Na području RJ Vlasenica danas se izvode radovi na dalekovodu  „Vlasenica II“ te će u periodu od 09 do 09:30 bez struje biti Svetosavska, Ustanička, Kralja Petra, Ilije Birčanina, Zorana Borovine, Meše Selimovića, Vase Pelagića, Drinska, Romanijska, Vojvode Mišića, Petra Kočića, Starine Novaka, Nikolaja Velimirovića, Nikole Tesle, Vuka Karadžića, Gavrila Principa, Trg srpskih boraca, Branka Ćopića, Ive Andrića, Sv. apostola Petra i Pavla, Srpskih ranjenika i Jovana Raškovića, a od 09 do 14 časova dijelovi Ustaničke i Ilije Birčanina te od 11:30 do 12:30 dijelovi ulica Ustaničke, Ilije Birčanina i Svetosavske.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net