Servisne informacije 1.3.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 1.3.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku, dva narušavanja javnog reda i mira, u Milićima i Zvorniku, te jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Pilici.  

U istom periodu, tri lica, iz Zvornika, Šekovića i Milića, su lišena slobode do otrežnjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju automobila u plamenu kod autobske stanice.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 0 ºC na prevoju Han Pogled do 5 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net