Servisne informacije 28.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 28.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela u Zvorniku i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Zvorinku, kod Kamenog mosta.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju manjeg požara u napuštenoj kući u ulici Vuka Karadžića. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Visina snježnog pokrivača se kreće od 5 cm do 10 cm u nižim predjelima regije do 40 cm na prevoju Han Pogled.

Mjestimično raskvašenog snijega na ima na putnom pravcu Vlasenica-Han Pijesak, a mjestimično ugaženog snijega do 1 cm na putu Milići-Skelani dok na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj ima utabanog snijega do 5 cm. Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda. 

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 1 ºC u nižim do 4 ºC u višim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net