Servisne informacije 26.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 26.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Šekovićima te tri saobraćajne nezgode, kod graničnog prelaza u Karakaju, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, u Ulicama i Zvorniku, kada je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, evidentirano je čak pet požara na niskom rastinju, četiri u Bratuncu i jedan u Milićima.  

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će od 10 do 13 časova biti izvedeni radovi na trafostanici „Srpsko Snagovo II – Borići“ te će bez električne energije u pomenutom terminu biti izlaz prema Kosovači.

Od 11 do 12 časova, radovi će se izvoditi na trafostanici i „Mirjam“ pa će u ovom periodu bez struje biti izlaz prema Beopromu.

Zbog izrade priključka na trafostanici „Ada“ od 09 do 10 časova bez električne energije će biti izlaz prema Domu zdravlja.

Na području RJ Bratunac, danas će se izvoditi radovi na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Bratunac I“ te će u periodu od 09:30 do 13:30 bez struje biti Kajići, Jažeštica, Glogova i Brezak. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 3 ºC u višim do 5 ºC u nižim predjelima regije Birač.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net