Servisne informacije 25.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku, dva narušavanja javnog reda i mira, u Bratuncu i Zvorniku, i jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku, u Ulici Sime Perića, kada je pričinjena materijalna šteta. 

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenaciju na gašenju niskog rastinja u Petkovcima, u blizini brane crvenog mulja.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je takođe jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će od 10 do 13 časova biti izvedeni radovi na trafostanicama „Srpsko Snagovo II – Borići“ i „Borik – Bair“ te će bez električne energije u pomenutom terminu biti izlaz prema Kosovači, odnosno izlaz prema Fetiji.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu „Pilica“ pa će bez struje u periodu od 11 do 11:30 biti Branjevo sa piličke strane (TS Branjevo 3,4 i 5), Donja i Gornja Pilica, kula Pilica, Čapor Mala, piličko Branjevo, Ivanići, Gavrići i Rikići.

Na području RJ Bratunac i Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net