Servisne informacije 21.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 21.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva u Zvorniku, a jedno u Srebrenici, te jedna saobraćajna nezgoda u Zvorniku u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, jedno lice u Milićima je lišeno slobode do otreženjenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo II“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Kosovači. 

Radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže će će izvoditi i na trafostanici „Boškovići III-selo“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Šetićima.

Zbog izmještanja mjernog mjesta koje se napaja iz trafostanice „Samoizbor I“ od 09 do 11 časova bez struje će biti izlaz prema Areni. 

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi u opštini Srebrenica, na dalekovodu „Osmače“ te će u periodu od 08 do 17 časova bez struje biti TP Jezero, Pribidoli 1 i 2, Đurići, Visočnik, Kušići i Visočnik 2. U istom periodu bez struje će biti i trafostanice Božići, Pribojevići i Gođevići zbog radova na dalekovodu „Fakovići“.

Na području RJ Vlasenica  danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Na regionalnim putnim pravcima Konjević Polje-Skealni i Bratunac 3-Drinjača mjestimično ima umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -5 ºC u višim do -2 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net