Servisne informacije 20.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 20.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Donjem Lokanju te dvije saobraćajne nezgode, u Meterizama i Roćeviću, u kojima je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su tri intervencije na gašenju šumskih i požara na niskom rastinju, u Jardanu, Malešiću i Pilici.  

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo II-Borići“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Kosovači. 

Radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže će će izvoditi i na trafostanici „Zelinje II“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema rijeci.

Na području trafostanice „Roćević III“ radiće se na zamjeni stubova u periodu od 09 do 13 časova te će u tom terminu bez struje biti izlaz prema Vrelima. 

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi u opštini Srebrenica, na dalekovodu „Osmače“ te će u periodu od 08 do 17 časova bez struje biti TP Jezero, Pribidoli 1 i 2, Đurići, Visočnik, Kušići i Visočnik 2.

Na području RJ Vlasenica  danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Na regionalnim putnim pravcima Milići-Skelani i Zeleni Jadar-Bratunac mjestimično ima snježne bljuzgavice u visini do 2 cm.

Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -2 ºC u višim do 2 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Požar na niskom rastinju – ilustracija, infobirac.net