Servisne informacije 19.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 19.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Zvorniku i jedna saobraćajna nezgoda u Srebrenici u kojoj je pričinjena materijalna šteta.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju u Osmacima na gašenju požara na pomoćnom objektu, štali. Ovom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, a u požaru je pričinjena materijalna šteta, odnosno izgorjela je krovna konstrukcija i nekoliko životinja u štali.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo II-Borići“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Kosovači. 

Radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže će će izvoditi i na trafostanici „Boškovići III-selo“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema Šetićima.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na ugradnji mjerila za daljinsko očitavanje na trafostanici „Socijalno“ te će u periodu od 08 do 10 časova bez struje biti dijelovi Kravičke ulice, Gavrila Principa, Srebreničkog odreda, Kosovske i Ustaničke ulice.

Na području RJ Vlasenica  danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 0 ºC u višim do 2 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net