Servisne informacije 18.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 18.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, u Zvorniku, Šetićima i Srebrenici, te dvije saobraćajne nezgode, u Potočanima, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i na graničnom prelazu u Karakaju, kada je pričinjena materijalna šteta.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciju na gašenju požara na niskom rastinju u Jusićima.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanicama „Čelopek I dom“ i „Zelinje“ te će u periodu od 09 do 11 časova bez struje biti izlaz prema Galićima, a od 10 do 13 časova izlaz prema Avramovićima.

Radovi će se izvoditi i na zamjeni pancir osigurača i sanaciji niskonaponske mreže na trafostanicama „Cer“ i  „Rasklopište“ te će u periodu od 11 do 12 časova bez struje biti izlaz prema crkvi, a od 09 do 10 časova izlaz prema školi.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na ugradnji mjerila za daljinsko očitavanje na trafostanici „Socijalno“ te će u periodu od 08 do 13 časova bez struje biti dijelovi Kravičke ulice, Gavrila Principa, Srebreničkog odreda, Kosovske i Ustaničke ulice.

Na području RJ Vlasenica  danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -1 ºC u višim do 0 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Intervencija vatrogasaca, ilustracija