Servisne informacije 16.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 16.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su četiri krivična djela, jedno u Zvorniku i tri u Srebrenici, te dvije saobraćajne nezgode, u Bratuncu, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Kozluku, kada je pričinjena materijalna šteta.  

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Šekovići na dalekovodima Fuk, Fagum, Akmačići i Vlasenica, te će od 08 do 17 časova bez struje biti fabrika FOD, Čanići, Mekići, Javor, Akmačići, Markovići, Žepinići, Kaštijelj, Majdan, Lukići, naselja Guvništa, Lovničko polje kao i dio naselja Podšupljaka, naselje oko benzinske pumpe, Sučani, Tišča, Vrelo, Plazače, Tupanari, Jakovice, Strmica, Bjelašnica i fabrika Milić-Pelet. 

U periodima od 08 do 08:30 i od 17 do 17:30 bez struje će biti kompletno područje opštine Šekovići zbog radova na dalekovodu Vlasenica-Šekovići.

Na području RJ Zvornik i RJ Bratunac  danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od -4 ºC na prevoju Han Pogled do -1 ºC u nižim predjelima regije.

(infobirac.net)

FOTO: Bebe – ilustracija, agencije