Turistička organizacija iz Zvornika otvorila mobilnu suvenirnicu

MA Izdvojena ZVORNIK

Turistička organizacija iz Zvornika otvorila mobilnu suvenirnicu

 

Turistička organizacija iz Zvornika otvorila je mobilnu suvenirnicu u prostorijama „Pošte Srpske“ u Zvorniku čime su informacije o turističkim potencijalima postale dostupne većem boju posjetilaca. Ovo je posebno značajno ako se zna da Zvornik stalno bilježi porast broja turista, ali i noćenja u hotelima i drugim vidovima smještaja.

Prema riječima Slavie Andrić direktorice TO Zvornik u planu su još četiri mobilne suvenirnice koje će biti postavljene u renomiranim ugostiteljskim objektima.

– Uradićemo edukaciju osoblja u pošti i ugostiteljskim objektima kako bi znali da objasne gostima koji su naši potencijali i šta da obiđu. Sve ovo će značajno unaprijediti našu ponudu i omogućiti da što više turista ostane duže ili dođe ponovo u naš grad – istakla je Andrić.

Miroslav Vasiljević iz marketinga „Pošta Srpske“ istakao je da je korist od ove suvenirnice obostrana.

– Drago nam je da smo dio ovog velikog projekta za Zvornik, a pošto radimo do 20 časova veća je šansa da turisti dobiju informaciju o znamenitostima Zvornika – istakao je Vasiljević.

Rada Lazarević je za sada jedina koja je sklopila ugovor sa učesnicima u ovom projektu te je izložila svoje suvenire.

– To su različiti suveniri na kojima dominiraju obilježja Zvornika, odnosno most, tvrđava, gradska kapija i drugi – rekla je Lazarević.

(infobirac.net)