Servisne informacije 14.2.2020.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 14.2.2020.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa nije bilo prijavljenih krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik izvodiće se radovi na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanci „Srpsko Snagovo-Borići“ te će od 10 do 13 časova bez struje biti izlaz prema trafostanici „Srpsko Snagovo I“. U istom terminu, izvodiće se radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže na trafostanici „Srpsko Snagovo I“ pa će bez sruje biti izlaz prema crkvi.

Radovi će se izvoditi i na zamjeni pancir osigurača na trafostanici „Grbavci“ te će u periodu od 09 do 10 časova bez električne energije biti izlaz prema crkvi.

Od 11 do 12 časova bez struje će biti i izlaz prema Srpskoj Varoši zbog radova na izradi priključka na trafostanici „Kula grad II“, te dio potrošača u Ceru zbog radova na zamjeni pancir osigurača na trafostanici „Cer“.

U gradskoj zoni Zvornika izvodiće se radovi na trafostanici „Samoizbor II“ te će u periodu od 09 do 13 časova bez struje biti „Centar 3“.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mjestimično mokrim kolovozima.

Na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj ima mjestimično ugaženog snijega do 5 cm. Na ostalim putnim pravcima nema ostataka snijega ni leda.

Temperature vazduha u regiji Birač, izmjerene jutros u 6:00 časova, su se kretale u intervalu od 2 ºC u nižim predjelima regije do 5 ºC na prevoju Han Pogled.

(infobirac.net)

FOTO: Hram, infobirac.net