Rukometaši Drine savladali Bijeljinu u pripremnoj utakmici

OSTALI SPORTOVI SPORT

Rukometaši Drine savladali Bijeljinu u pripremnoj utakmici

Rukometaši Drine pripremaju se nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH i prvi proljećni susret protiv Maglaja koji je na rasporedu naredne subote. U okviru priprema odigrali su kontrolni susret protiv Bijeljine, te ostvarili pobedu rezultatom 34:25.

– Moram biti zadovoljan prikazanom igrom, a radujemo se povratku Dragana Čvorića, koji se nakon povrede vratio na teren i odigrao na visokom nivou. Želim istaći da do kraja sezone ostajemo bez, pre svega sjajnog čoveka, drugara i kapitena Miše Spasojevića, koji odlazi u Nemačku. Teško će biti nadoknaditi izostanak momka koji je predvodnik ove generacije i produžena ruka trenera, ali verujemo u ostatak ekipe i sigurni smo da će ostali momci dati sve od sebe kako bi rezultati bili dobri. U nastavku sezone kapitensku traku nosiće Dragan Čvorić, koji će sigurno svoju energiju i borbenost preneti i na ostale momke – rekao je trener Drine Aleksandar Golubović.

Na ovom meču Drina je nastupila nekompletna, a šansu da zaigraju su dobili mlađi igrači i u potpunosti su je iskoristili čime su pokazali da se na njih u budućnosti može najozbiljnije računati.

infobirac.net